Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down with Love

Down with Love

15/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Down with Love på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Peyton Reed
Skuespillere: Renée Zellweger, Ewan McGregor, Sarah Paulson, David Hyde Pierce
Spilletid: 101 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: I de glade 1960'ere hersker skørtejægeren og journalisten Catcher Block suverænt over kvinderne, men den feministiske brevkasseskribent Barbara Novak reagerer anderledes.


Se Down with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Down with Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Down with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Down with Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Down with Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar