Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Down with Love

Down with Love

15/11/2017 | Flixfilm

Se Down with Love på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Peyton Reed
Skuespillere: Renée Zellweger, Ewan McGregor, Sarah Paulson, David Hyde Pierce
Spilletid: 101 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I de glade 1960'ere hersker skørtejægeren og journalisten Catcher Block suverænt over kvinderne, men den feministiske brevkasseskribent Barbara Novak reagerer anderledes.


Se Down with Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDown with Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Down with Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Down with Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Down with Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Down with Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar