Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downfall: The Case Against Boeing

Downfall: The Case Against Boeing

18/02/2022 | Flixfilm

Downfall: The Case Against Boeing på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Rory Kennedy
Skuespillere: Donald Trump, Maria Bartiromo, Lester Holt
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efterforskere afslører, at Boeing tilsyneladende prioriterede profit højere end sikkerhed, hvilket kan have medført to katastrofale flystyrt i løbet af få måneder.

Downfall: The Case Against Boeing havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Downfall: The Case Against Boeing på YouTube.Se Downfall: The Case Against Boeing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Downfall: The Case Against Boeing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downfall: The Case Against Boeing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Downfall: The Case Against Boeing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Downfall: The Case Against Boeing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar