Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Download film og serier fra Netflix

Download film og serier fra Netflix

30/11/2016 | Flixfilm

netflix logoNetflix har i dag lanceret en ny download-funktion, således du kan tage dine yndlings-film og serier fra streamingtjenesten med på farten.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er dog ikke alle film og serier på Netflix, som kan hentes ned, men muligheden vil komme til flere titler i fremtiden. På nuværende tidspunkt kan man bl.a downloade afsnit af Stranger Things, The Crown, House of Cards, Orange is the New Black, Black Mirror og Narcos.

Netflix har i mange år afvist at implementere en download-funktion, da streamingtjenesten forventede, at internettet i løbet af få år vil have udviklet sig så meget, at der er Wi-Fi tilgængelig de fleste steder og man dermed ikke har behov for at downloade film og serier.

Streamingtjenesten er åbenbart kommet på andre tanker efter Netflix blev lanceret i mere end 130 lande. For i disse lande er de samme teknologisk betingelser ikke gældende som på vores breddegrader, indrømmer Netflix. I en masse af de små lande er mobilinternet-teknologi og Wi-Fi altså ikke ligeså udbredt.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Det koster ikke ekstra at downloade film og serier fra Netflix og uanset hvilket abonnement man har til streamingtjenesten i dag, har man også adgang til den nye funktion. Alle kan dermed frit downloade film og serier.

Det er ikke kun Netflix’ egne serier og film, som kan hentes ned, men også meget andet indhold fra andre producenter. En hurtig optælling viser, at der på nuværende tidspunkt er mere end 100 film og serier, som kan downloades.

Download af film og serier er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt på telefoner og tablets med Android og iOS. Det er således ikke muligt at downloade til sin computer fra hjemmesiden.

For at kunne få adgang til den ny download-funktion kræver det at man har den nyeste udgave af Netflix-applikationen på sin smartphone eller tablet.

netflix-download-film-serier-danmark
Skriv kommentar