Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Download fra Netflix bliver smartere

Download fra Netflix bliver smartere

12/07/2018 | Flixfilm

Sommerferien er lige op over og mange danskere har sikkert planlagt at tage en serie eller to fra Netflix med på farten, hvis nu man skulle være uheldig at ramme ind i f.eks. flyforsinkelser eller kø på den tyske autobahn.

Det er blot to år siden, at Netflix introducerede funktionen, som gjorde det muligt at downloade film og serier fra streamingtjenesten og tage dem med på rejsen i udlandet, men nu er Netflix klar med opdateret udgave, som gør det hele lidt smartere.

Netflix kalder det “Smart Downloads”. Når du har set et downloadet afsnit af din yndlingsserie, vil “Smart Download” automatisk slette episoden og downloade det næste i rækken. Dermed behøver man ikke selv holde styr på hvor langt man er kommet i en given serie, huske at downloade et nyt afsnit, samt slette allerede sete afsnit.

Dermed vil man heller ikke længere have gamle – og allerede sete – film og serier liggende og optage harddiskplads på sin smartphone eller tablet.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Der er naturligvis nogle, som gerne vil se de samme episoder igen og igen, og de kan selvfølgelig blot slå funktionen fra, således afsnittene forsat vil blive liggende på enheden og man manuelt selv skal administrere sin downloads.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Smart Downloads” kræver Wi-Fi (man kan dog se allerede downloadet film og serier uden internetforbindelse) og er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig på Andriod med den nyeste version af Netflix-appen. Funktionen kommer til iPhone og iPad senere.

Netflix har lavet en video, som viser hvorledes funktionen virker. Se den her;
Skriv kommentar