Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downloaded

Downloaded

15/07/2014 | Flixfilm

Se Downloaded på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Alex Winter
Skuespillere: Henry Rollins, Cindy Margolis, Mike D, Noel Gallagher
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Få hele historien om musiktjenesten Napster, der begyndte som nogle beskedne strenge computerkode i 1998 og endte med at ændre hele scenen for salg af musik.


Se Downloaded på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Downloaded havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Downloaded ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Downloaded herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Downloaded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downloaded stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar