Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downloading Nancy

Downloading Nancy

01/11/2014 | Flixfilm

Downloading Nancy på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Johan Renck
Skuespillere: Maria Bello, Rufus Sewell, Jason Patric
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En husmor ønsker at dø og hyrer en fremmed på internettet til at udføre opgaven. Men da hun møder sin morder, tager historien en uventet drejning.

Downloading Nancy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Downloading Nancy på YouTube.Se Downloading Nancy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Downloading Nancy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downloading Nancy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Downloading Nancy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Downloading Nancy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar