Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downloading Nancy

Downloading Nancy

01/11/2014 | Flixfilm

Se Downloading Nancy på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Johan Renck
Skuespillere: Maria Bello, Rufus Sewell, Jason Patric, Amy Brenneman
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En husmor ønsker at dø og hyrer en fremmed på internettet til at udføre opgaven. Men da hun møder sin morder, tager historien en uventet drejning.


Se Downloading Nancy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDownloading Nancy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Downloading Nancy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Downloading Nancy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Downloading Nancy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downloading Nancy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar