Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downloading Nancy

Downloading Nancy

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Downloading Nancy på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Johan Renck
Skuespillere: Maria Bello, Rufus Sewell, Jason Patric, Amy Brenneman
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En husmor ønsker at dø og hyrer en fremmed på internettet til at udføre opgaven. Men da hun møder sin morder, tager historien en uventet drejning.


Se Downloading Nancy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Downloading Nancy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Downloading Nancy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Downloading Nancy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Downloading Nancy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downloading Nancy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar