Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downsizing

Downsizing

30/06/2019 | Flixfilm

Se Downsizing på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Alexander Payne
Skuespillere: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig
Spilletid: 135 min
Land: USA, Norway
Sprog: English, Spanish, Norwegian, French, Korean, Greek, Vietnamese
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Forstadsparret Paul og Audrey beslutter sig for at blive krympet til miniaturestørrelse og flytte til en miniatureby, hvor de kan bo i vild luksus.

Downsizing havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Downsizing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Downsizing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downsizing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Downsizing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Downsizing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar