Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Downton Abbey

Downton Abbey

03/05/2021 | Flixfilm

Downton Abbey på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Michael Engler
Skuespillere: Stephen Campbell Moore, Michael Fox, Lesley Nicol
Spilletid: 122 min
Land: United Kingdom, United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Spol tiden tilbage med familien Crawley og deres tjenestefolk, mens de forbereder sig til en ny epoke og et royalt besøg. Men selv perfekte planer kan gå i vasken.

Downton Abbey havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Downton Abbey på YouTube.Se Downton Abbey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Downton Abbey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Downton Abbey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Downton Abbey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Downton Abbey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar