Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dr. Crippen

Dr. Crippen

12/11/2022 | Flixfilm

Dr. Crippen på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: Robert Lynn
Skuespillere: Donald Pleasence, Samantha Eggar, Coral Browne
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I 1910 anklages en læge for mordet på sin hustru. I retssalen dukker detaljer om hans ægteskab og affære op. Baseret på en sand historie.

Dr. Crippen havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dr. Crippen på YouTube.Se Dr. Crippen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dr. Crippen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dr. Crippen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dr. Crippen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dr. Crippen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar