Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Grinch

The Grinch

08/07/2020 | Flixfilm

Se The Grinch på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones
Spilletid: 85 min
Land: France, Japan, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En gnavpot i et ondt lune planlægger at stoppe julen i den hyggelige by Hvemby. Men kan en gavmild lille pige smelte hans hjerte?

The Grinch (Grinchen) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Grinch på YouTube.Se The Grinch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Grinch (Grinchen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grinch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Grinch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Grinch (Grinchen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Grinch

  1. Stig - kl. 08:47, 18-11-2020:

    Hej.

    Ved I hvorfor at grinchen 2018 ikke findes med dansk tale? Og tror I det kommer senere?
    Min søn vil nemlig gerne se den 😊

    Skriv kommentar