Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Grinch

The Grinch

08/07/2020 | Flixfilm

Se The Grinch på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, Pharrell Williams
Spilletid: 85 min
Land: France, Japan, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En gnavpot i et ondt lune planlægger at stoppe julen i den hyggelige by Hvemby. Men kan en gavmild lille pige smelte hans hjerte?


Se The Grinch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Grinch (Grinchen) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Grinch (Grinchen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Grinch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Grinch (Grinchen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grinch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar