Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lorax

The Lorax

03/07/2020 | Flixfilm

The Lorax på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Chris Renaud, Kyle Balda
Skuespillere: Zac Efron, Taylor Swift, Danny DeVito
Spilletid: 86 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Skovens beskytter, Lorax, må stoppe Once-ler fra at ødelægge miljøet for at tjene penge i denne filmatisering af Dr. Seuss-klassikeren.

The Lorax havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lorax på YouTube.Se The Lorax på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lorax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lorax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lorax, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lorax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar