Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lorax

The Lorax

03/07/2020 | Flixfilm

Se The Lorax på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Chris Renaud, Kyle Balda(co-director)
Skuespillere: Danny DeVito, Ed Helms, Zac Efron, Taylor Swift
Spilletid: 86 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Skovens beskytter, Lorax, må stoppe Once-ler fra at ødelægge miljøet for at tjene penge i denne filmatisering af Dr. Seuss-klassikeren.Se The Lorax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lorax havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lorax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lorax:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lorax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lorax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar