Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dr. Seuss’ The Lorax

Dr. Seuss’ The Lorax

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Dr. Seuss’ The Lorax på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Dan Baxter
Skuespillere: J.R. Edling, Kelly Whitley, Tony Bender
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Skovens beskytter, Lorax, må stoppe Once-ler fra at ødelægge miljøet for at tjene penge i denne filmatisering af Dr. Seuss-klassikeren.


Se Dr. Seuss’ The Lorax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dr. Seuss’ The Lorax havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dr. Seuss’ The Lorax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dr. Seuss’ The Lorax herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dr. Seuss’ The Lorax er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dr. Seuss’ The Lorax stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar