Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

15/03/2014 | Flixfilm

Se Dr. Strangelove på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Comedy, Crime
Instruktør: Keaton Gover, Jack Snelling
Skuespillere: Jack Snelling, Aidan Keys, John McDermott
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En psykotisk Air Force-general starter en proces, der kan ende i en atomkrig, og USA's præsident og hans stab forsøger desperat at redde verden.

Dr. Strangelove havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dr. Strangelove på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dr. Strangelove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dr. Strangelove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dr. Strangelove, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dr. Strangelove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar