Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dr. Who and the Daleks

Dr. Who and the Daleks

30/07/2021 | Flixfilm

Dr. Who and the Daleks på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Gordon Flemyng
Skuespillere: Peter Cushing, Roy Castle, Jennie Linden
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Doktoren og hans børnebørn bliver transporteret til en fjern planet af hans nye opfindelse, TARDIS, hvor de møder en race af cyborg-rumvæsner kaldet daleker.Se Dr. Who and the Daleks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dr. Who and the Daleks havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dr. Who and the Daleks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dr. Who and the Daleks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dr. Who and the Daleks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dr. Who and the Daleks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dr. Who and the Daleks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar