Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D.

Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D.

26/08/2021 | Flixfilm

Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På en rejse til en fremtid, hvor rumvæsenerne daleks har erobret Jorden, slutter en opfinder, hans niece, hans barnebarn og en politimand sig til modstandsbevægelsen.

Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. på YouTube.Se Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dr. Who: Daleks Invasion Earth 2150 A.D. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar