Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dracula 2000

Dracula 2000

01/11/2014 | Flixfilm

Se Dracula 2000 på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Patrick Lussier
Skuespillere: Gerard Butler, Christopher Plummer, Jonny Lee Miller, Justine Waddell
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da Dracula ved et uheld slippes løs fra 100 års indespærring i en underjordisk hvælving, tager han af sted på en glubsk søgen efter verdensherredømme og evigt liv.


Se Dracula 2000 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDracula 2000 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dracula 2000 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dracula 2000 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dracula 2000 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dracula 2000 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar