Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dracula Untold

Dracula Untold

01/01/2021 | Flixfilm

Dracula Untold på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Gary Shore
Skuespillere: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Spilletid: 92 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Turkish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne oprindelsesfortælling er en krigerkonge i middelalderen nødt til at blive vampyr for at forhindre ottomanske invasionsstyrker i at overtage hans land.Se Dracula Untold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dracula Untold havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dracula Untold på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dracula Untold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dracula Untold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dracula Untold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dracula Untold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar