Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dracula

04/01/2020 | Flixfilm

Se Dracula på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Claes Bang, Dolly Wells, Morfydd Clark
Spilletid: 270 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Grev Dracula-legenden forvandles med nye historier, der udpensler vampyrens bloddryppende forbrydelser – og bringer hans sårbarhed frem i lyset.Se Dracula på NetflixAnmeldelse: Dracula

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dracula (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dracula (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dracula:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dracula er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dracula (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Dracula

  1. Stig - kl. 12:11, 04-01-2020:

    Elsker Dracula-filmene, og Christopher Lee har været min favorit i rollen.

    Men må bare sige, at Claes Bang gør det virkelig formidabelt som Greven – fed serie

    Skriv kommentar