Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dræberne fra Nibe

Dræberne fra Nibe

12/12/2019 | Flixfilm

Se Dræberne fra Nibe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fordi en skilsmisse ville være for dyr, ansætter to venner en lejemorder online til at gøre en ende på deres livløse ægteskaber.


Se Dræberne fra Nibe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dræberne fra Nibe havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dræberne fra Nibe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dræberne fra Nibe:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dræberne fra Nibe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dræberne fra Nibe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar