Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Draft Day

Draft Day

01/10/2017 | Flixfilm

Draft Day på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Ivan Reitman
Skuespillere: Kevin Costner, Chadwick Boseman, Jennifer Garner
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: På dagen for NFL-spillernes draft, sælger Clevelands direktør ud for at kunne vælge først, og det får uventede konsekvenser.Se Draft Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Draft Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Draft Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Draft Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Draft Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Draft Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Draft Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar