Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Draft Day

Draft Day

01/10/2017 | Flixfilm

Se Draft Day på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Chris Berman, Dave Donaldson, Patrick St. Esprit, Chi McBride
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: På dagen for NFL-spillernes draft, sælger Clevelands direktør ud for at kunne vælge først, og det får uventede konsekvenser.


Se Draft Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDraft Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Draft Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Draft Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Draft Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Draft Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar