Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Drag Me to Hell

Drag Me to Hell

01/04/2023 | Flixfilm

Drag Me to Hell på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Horror
Instruktion: Sam Raimi
Skuespillere: Alison Lohman, Justin Long, Ruth Livier
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Hungarian, Czech
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Christine er en ambitiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste. Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.Se Drag Me to Hell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drag Me to Hell havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drag Me to Hell på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Drag Me to Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drag Me to Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drag Me to Hell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drag Me to Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar