Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drag Me to Hell

Drag Me to Hell

01/12/2013 | Flixfilm

Se Drag Me to Hell på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Hungarian, Czech
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Christine er en ambitiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste. Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.


Se Drag Me to Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrag Me to Hell havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drag Me to Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drag Me to Hell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drag Me to Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drag Me to Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar