Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragged Across Concrete

Dragged Across Concrete

01/11/2020 | Flixfilm

Dragged Across Concrete på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: S. Craig Zahler
Skuespillere: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles
Spilletid: 159 min
Land: Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: To barske betjente bliver suspenderet efter et overgreb på en mistænkt. Da de er i desperat pengenød, opsøger de den brutale kriminelle underverden.Se Dragged Across Concrete på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dragged Across Concrete havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragged Across Concrete på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dragged Across Concrete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragged Across Concrete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragged Across Concrete, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragged Across Concrete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar