Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragged Across Concrete

Dragged Across Concrete

01/11/2020 | Flixfilm

Se Dragged Across Concrete på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: S. Craig Zahler
Skuespillere: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White
Spilletid: 159 min
Land: Canada, UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: To barske betjente bliver suspenderet efter et overgreb på en mistænkt. Da de er i desperat pengenød, opsøger de den brutale kriminelle underverden.Se Dragged Across Concrete på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dragged Across Concrete havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dragged Across Concrete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dragged Across Concrete:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragged Across Concrete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragged Across Concrete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar