Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragon Pilot: Hisone & Masotan

Dragon Pilot: Hisone & Masotan

21/09/2018 | Flixfilm

Dragon Pilot: Hisone & Masotan på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Misaki Kuno, Tomoyo Kurosawa, Matsunojo Kanda
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den nyligt udstationerede pilotkadet Hisone Amakasu bliver valgt af en drage, der holdes skjult på Gifu-luftbasen, til at blive hans pilot.Se Dragon Pilot: Hisone & Masotan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dragon Pilot: Hisone & Masotan havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragon Pilot: Hisone & Masotan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dragon Pilot: Hisone & Masotan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragon Pilot: Hisone & Masotan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragon Pilot: Hisone & Masotan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragon Pilot: Hisone & Masotan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar