Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragon Pilot: Hisone & Masotan

Dragon Pilot: Hisone & Masotan

21/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Dragon Pilot: Hisone & Masotan på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Misaki Kuno, Tomoyo Kurosawa, Matsunojo Kanda, Yûki Kaji
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Den nyligt udstationerede pilotkadet Hisone Amakasu bliver valgt af en drage, der holdes skjult på Gifu-luftbasen, til at blive hans pilot.


Se Dragon Pilot: Hisone & Masotan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dragon Pilot: Hisone & Masotan havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dragon Pilot: Hisone & Masotan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dragon Pilot: Hisone & Masotan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragon Pilot: Hisone & Masotan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragon Pilot: Hisone & Masotan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore