Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragon Pilot: Hisone & Masotan

Dragon Pilot: Hisone & Masotan

21/09/2018 | Flixfilm

Se Dragon Pilot: Hisone & Masotan på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Misaki Kuno, Tomoyo Kurosawa, Matsunojo Kanda, Yûki Kaji
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Den nyligt udstationerede pilotkadet Hisone Amakasu bliver valgt af en drage, der holdes skjult på Gifu-luftbasen, til at blive hans pilot.


Se Dragon Pilot: Hisone & Masotan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDragon Pilot: Hisone & Masotan havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dragon Pilot: Hisone & Masotan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dragon Pilot: Hisone & Masotan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragon Pilot: Hisone & Masotan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragon Pilot: Hisone & Masotan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar