Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragon Quest Your Story

Dragon Quest Your Story

13/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Dragon Quest Your Story på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Takashi Yamazaki
Skuespillere: Kasumi Arimura, Kentaro Sakaguchi, Takeru Satoh, Takayuki Yamada
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Luca går i sin fars fodspor for at redde sin mor fra den onde Ladja. Hans eneste håb er at finde den himmelske helt, der bærer det zenittiske sværd.


Se Dragon Quest Your Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dragon Quest Your Story havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Dragon Quest Your Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dragon Quest Your Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragon Quest Your Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragon Quest Your Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar