Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragon Quest Your Story

Dragon Quest Your Story

13/02/2020 | Flixfilm

Se Dragon Quest Your Story på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Takashi Yamazaki
Skuespillere: Kasumi Arimura, Steve Blum, Shaun Conde, Jacob Craner
Spilletid: 103 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Luca går i sin fars fodspor for at redde sin mor fra den onde Ladja. Hans eneste håb er at finde den himmelske helt, der bærer det zenittiske sværd.

Dragon Quest Your Story havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dragon Quest Your Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragon Quest Your Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragon Quest Your Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragon Quest Your Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragon Quest Your Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar