Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Dawn of the Dragon Racers

Dragons: Dawn of the Dragon Racers

15/12/2014 | Flixfilm

Dragons: Dawn of the Dragon Racers på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Elaine Bogan, John Sanford
Skuespillere: Jay Baruchel, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Eventyret "Sådan træner du din drage" fortsætter, da en jagt på bortløbne får udvikler sig til et hidsigt kapløb fyldt med sjov og ballade.

Dragons: Dawn of the Dragon Racers havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragons: Dawn of the Dragon Racers på YouTube.Se Dragons: Dawn of the Dragon Racers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Dawn of the Dragon Racers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Dawn of the Dragon Racers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Dawn of the Dragon Racers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Dawn of the Dragon Racers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar