Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Dawn of the Dragon Racers

Dragons: Dawn of the Dragon Racers

15/12/2014 | Flixfilm

Se Dragons: Dawn of the Dragon Racers på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Elaine Bogan, John Sanford
Skuespillere: Jay Baruchel, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Eventyret "Sådan træner du din drage" fortsætter, da en jagt på bortløbne får udvikler sig til et hidsigt kapløb fyldt med sjov og ballade.


Se Dragons: Dawn of the Dragon Racers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDragons: Dawn of the Dragon Racers havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dragons: Dawn of the Dragon Racers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dragons: Dawn of the Dragon Racers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragons: Dawn of the Dragon Racers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Dawn of the Dragon Racers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar