Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

27/03/2020 | Flixfilm

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Greg Rankin, T.J. Sullivan
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon (Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon på YouTube.Se Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon (Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon (Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar