Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday

Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday

24/11/2020 | Flixfilm

Se Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktør: Greg Rankin, T.J. Sullivan
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison, Nicolas Cantu
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Snevejr markerer starten på Odinjul, vikingernes gavehøjtid. Men vildt vejr kan risikere at sætte en stopper for traditionerne, medmindre redningsrytterne griber ind.

Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday (Drager: Redningsrytterne: Jul i Hyttenflok) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday (Drager: Redningsrytterne: Jul i Hyttenflok) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday (Drager: Redningsrytterne: Jul i Hyttenflok) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar