Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing

Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing

24/07/2020 | Flixfilm

Se Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison, Nicolas Cantu
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da en musikalsk drage med en smuk stemme hypnotiserer både drager og mennesker i Hyttenflok, må Redningsrytterne finde en måde, de kan bryde fortryllelsen på.


Se Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar