Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing

Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing

24/07/2020 | Flixfilm

Se Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Greg Rankin, T.J. Sullivan
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison, Nicolas Cantu
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en musikalsk drage med en smuk stemme hypnotiserer både drager og mennesker i Hyttenflok, må Redningsrytterne finde en måde, de kan bryde fortryllelsen på.

Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing på YouTube.Se Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Drager: Redningsrytterne: Sangvingens hemmelighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar