Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders

Dragons: Rescue Riders

07/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Dragons: Rescue Riders på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison, Nicolas Cantu
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Tvillingerne Dak og Laila og deres dragevenner vier deres liv til at redde andre, når de forsvarer deres hjemby Hyttenflok, mens de har det sjovt.


Se Dragons: Rescue Riders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dragons: Rescue Riders herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar