Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders

Dragons: Rescue Riders

07/02/2020 | Flixfilm

Se Dragons: Rescue Riders på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Tvillingerne Dak og Laila og deres dragevenner vier deres liv til at redde andre, når de forsvarer deres hjemby Hyttenflok, mens de har det sjovt.

Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dragons: Rescue Riders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Rescue Riders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar