Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dragons: Rescue Riders

Dragons: Rescue Riders

07/02/2020 | Flixfilm

Dragons: Rescue Riders på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Tvillingerne Dak og Laila og deres dragevenner vier deres liv til at redde andre, når de forsvarer deres hjemby Hyttenflok, mens de har det sjovt.

Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dragons: Rescue Riders på YouTube.Se Dragons: Rescue Riders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dragons: Rescue Riders (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dragons: Rescue Riders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dragons: Rescue Riders (Drager: Redningsrytterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar