Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dramaworld

Dramaworld

23/05/2016 | Flixfilm

Se Dramaworld på Netflix

Indspilningsår: 2016–2019
Genre: Short, Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Liv Hewson, Sean Dulake, Noo-Ri Bae, Justin Chon
Spilletid: 15 min
Land: USA, South Korea, China
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En superfan af koreanske tv-dramaer transporteres til en magisk verden, hvor hun er i stand til at ændre sin yndlingsseries handling.


Se Dramaworld på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dramaworld havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dramaworld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dramaworld:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dramaworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dramaworld stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar