Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dramaworld

Dramaworld

23/05/2016 | Flixfilm

Dramaworld på Netflix

Produktionsår: 2016–2021
Genre: Short, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Liv Hewson, Sean Dulake, Justin Chon
Spilletid: 3 min
Land: United States, South Korea, China
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En superfan af koreanske tv-dramaer transporteres til en magisk verden, hvor hun er i stand til at ændre sin yndlingsseries handling.

Dramaworld havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dramaworld på YouTube.Se Dramaworld på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dramaworld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dramaworld stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dramaworld, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dramaworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar