Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drawers

10/03/2017 | Flixfilm

Se Drawers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Family, Mystery
Instruktør: Caner Alper, Mehmet Binay
Skuespillere: Ece Dizdar, Tilbe Saran, Taner Birsel, Nilüfer Açikalin
Spilletid: 120 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Deniz indlægges, efter hun har forsøgt at skade sig selv, og konfronteres med minder om en kontrollerende far, der var besat af at undertrykke hendes seksualitet.


Se Drawers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Drawers havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drawers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Drawers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drawers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drawers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar