Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream a Little Dream

Dream a Little Dream

15/12/2013 | Flixfilm

Se Dream a Little Dream på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marc Rocco
Skuespillere: Jason Robards, Corey Feldman, Piper Laurie, Meredith Salenger
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I denne komedie oplever den ældre Coleman og unge Bobby livet fra en ny vinkel, da deres kroppe bliver forbyttet.


Se Dream a Little Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDream a Little Dream havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dream a Little Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dream a Little Dream herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dream a Little Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream a Little Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar