Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream Big: Engineering Our World

Dream Big: Engineering Our World

01/07/2018 | Flixfilm

Se Dream Big: Engineering Our World på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Greg MacGillivray
Skuespillere: Jeff Bridges, Jesus Cris Acosta, Steve Burrows, Christian Collier
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I dette fængslende dokumentarprogram fortæller Jeff Bridges om nogle af verdens mest utrolige ingeniørværker.


Se Dream Big: Engineering Our World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDream Big: Engineering Our World havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dream Big: Engineering Our World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dream Big: Engineering Our World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dream Big: Engineering Our World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream Big: Engineering Our World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar