Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream Boat

Dream Boat

01/12/2017 | Flixfilm

Se Dream Boat på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Tristan Ferland Milewski
Skuespillere: Michael A., Amit, Michael Anastasio, Ansgar
Spilletid: 92 min
Land: Germany
Sprog: English, German, French, Arabic
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: På et krydstogt for homoseksuelle mænd tager fem passagerer fra forskellige lande en pause fra deres familier og kulturer for at feste og reflektere over livet.


Se Dream Boat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDream Boat havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dream Boat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dream Boat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dream Boat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream Boat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar