Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream High

Dream High

30/06/2020 | Flixfilm

Se Dream High på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: J.Y. Park, Lee Ji-eun, Jin-woon Jung, Kim Soo-Hyun
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Seks dedikerede elever på Kirin Art High School arbejder for at få opfyldt deres drømme om at blive stjerner i den koreanske musikindustri.

Dream High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dream High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dream High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dream High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dream High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar