Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream Home Makeover

Dream Home Makeover

01/01/2021 | Flixfilm

Se Dream Home Makeover på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shea McGee, Syd McGee
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Drømmene går i opfyldelse for virkelige familier, der leder efter det perfekte hjem tilpasset deres egen unikke stil, takket være Shea og Syd McGee fra Studio McGee.

Dream Home Makeover (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dream Home Makeover på YouTube.Se Dream Home Makeover på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dream Home Makeover (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream Home Makeover (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dream Home Makeover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dream Home Makeover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar