Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dream House

Dream House

01/02/2016 | Flixfilm

Se Dream House på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Jim Sheridan
Skuespillere: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz, Elias Koteas
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Will forlader det stressende liv på Manhattan og flytter til en rolig by i New England, men finder ud af, at hans hjem har været gerningssted for adskillige brutale mord.


Se Dream House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDream House havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dream House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dream House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dream House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar