Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dream

26/07/2023 | Flixfilm

Dream på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: Lee Byeong-heon
Skuespillere: Park Seo-joon, Lee Ji-eun, Jong-soo Kim
Spilletid: 125 min
Land: South Korea
Sprog: Spanish, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Du skal ikke undervurdere dem. En gruppe hjemløse mænd træner hårdt og ivrigt til en international turnering trods en gnaven træner.Se Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dream havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dream på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar