Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dreamgirls

Dreamgirls

01/01/2021 | Flixfilm

Dreamgirls på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Beyoncé, Jamie Foxx, Eddie Murphy
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Der opstår spændinger i 1960'er-pigegruppen The Dreams, da deres manager Curtis degraderer den talentfulde Effie og erstatter hende med den mere salgbare Deena.

Dreamgirls havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dreamgirls på YouTube.Se Dreamgirls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dreamgirls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dreamgirls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dreamgirls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dreamgirls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar