Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dreamgirls

Dreamgirls

30/09/2016 | Flixfilm

Se Dreamgirls på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Jamie Foxx, Beyoncé, Eddie Murphy, Danny Glover
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Der opstår spændinger i 1960'er-pigegruppen The Dreams, da deres manager Curtis degraderer den talentfulde Effie og erstatter hende med den mere salgbare Deena.


Se Dreamgirls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDreamgirls havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dreamgirls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dreamgirls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dreamgirls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dreamgirls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar