Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dreamland

Dreamland

08/02/2022 | Flixfilm

Dreamland på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Miles Joris-Peyrafitte
Skuespillere: Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I en forarmet by i Texas i hjertet af USA's støvbælte tager en ung landmand imod en bankrøver på flugt og tilbyder hende ly og hjælp til at slippe væk.Se Dreamland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dreamland havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dreamland på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dreamland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dreamland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dreamland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dreamland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar