Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dreams of a Clown

Dreams of a Clown

12/06/2022 | Flixfilm

Dreams of a Clown på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Dieter Auner
Skuespillere: N/A
Spilletid: 82 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et familieejet cirkus, der triller rundt mellem landsbyer og småbyer ude på landet i Irland ni måneder om året, giver hverdagen et pust af forundring og glæde.

Dreams of a Clown havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dreams of a Clown på YouTube.Se Dreams of a Clown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dreams of a Clown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dreams of a Clown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dreams of a Clown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dreams of a Clown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar