Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » DreamWorks Dragons kommer på Netflix

DreamWorks Dragons kommer på Netflix

29/05/2014 | Flixfilm

netflix dragons sådan træner du din drage danmark serieNetflix Danmark har netop offentliggjort at DreamWorks Dragons, som er baseret på animationsfilmen How To Train Your Dragon (Sådan Træner Du Din Drage), kan ses eksklusivt på streamingtjenesten til foråret 2015. Udover at alle de originale episoder vil blive tilgængelige, så vil Netflix endvidere lave helt nye afsnit af Dragons.

De nye episoder vil danne bro mellem den første film og den kommende How To Train Your Dragon 2, der har biografpremiere 3. juli, og dermed fortælle hvad Hiccup (Hikke) og Astrid har oplevet af eventyr. I serien følger man Hiccup og hans venner, alt imens de lærer mere om drager og bekæmper deres fjender, mens de udforsker verden. Netflix åbner op for hele universet hvor der introduceres nye drager, skøre vikinger og ukendte verdener.

Jay Baruchel og America Ferrera, som lægger stemme til Hiccup og Astrid i How To Train Your Dragon vil også være bag stemmerne i Dragons. Herudover vil Christopher Mintz-Plasse og TJ Miller lægge stemme til henholdsvis Fishlegs (Fiskeben) og Tuffnut (Stenknold Thorskal).

LÆS OGSÅ:   Afslutningen på 'The Crown' kommer til efteråret

“Vi er glade for at kunne tilføje Dragons til vores børneudvalg” udtaler Cindy Holland, Netflix Vice President. “Dette er en af ​​DreamWorks Animations mest elskede figurere, og vi ved, at børn og familier vil nyde serien i de kommende år.”

I Danmark vises Dragons i øjeblikket på Cartoon Network og DR Ultra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix og DreamWorks Animation er allerede igang med at lave tre andre originale animations-serier. Den ene serie bliver med Den Bestøvlede Kat fra Shrek i hovedrollen, mens den anden baserer sig på lemuren Kong Julian fra filmen Madagascar. Herudover kommer der også en ny serie med figurerne fra VeggieTales. De nye animationsserier får premiere sidst på året, mens de nye afsnit af Dragons kommer i starten af 2015.
2 kommentarer til DreamWorks Dragons kommer på Netflix

  1. casper - kl. 11:46, 29-03-2015:

    har man udgivet nogle flere informationer? foreksempel en mere specifik dato? eller et navn til sæsonen? 🙂

  2. Flixfilm - kl. 12:35, 29-03-2015:

    Hej Casper,

    Ikke rigtig. Netflix omtaler den blot som Dragons så måske det er titlen?! Der er desværre ingen premieredato, men den kommer i 2015.

Skriv kommentar