Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

DreamWorks Home: For the Holidays

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Oh påtager sig at introducere de andre bøver for julens glæder. Desværre truer hans ellers velmenende mission med næsten at ødelægge byen.


Se DreamWorks Home: For the Holidays på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DreamWorks Home: For the Holidays herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at DreamWorks Home: For the Holidays stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar