Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DreamWorks Home: For the Holidays

DreamWorks Home: For the Holidays

01/12/2017 | Flixfilm

Se DreamWorks Home: For the Holidays på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Oh påtager sig at introducere de andre bøver for julens glæder. Desværre truer hans ellers velmenende mission med næsten at ødelægge byen.


Se DreamWorks Home: For the Holidays på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DreamWorks Home: For the Holidays herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DreamWorks Home: For the Holidays stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar