Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DreamWorks Home: For the Holidays

DreamWorks Home: For the Holidays

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se DreamWorks Home: For the Holidays på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Oh påtager sig at introducere de andre bøver for julens glæder. Desværre truer hans ellers velmenende mission med næsten at ødelægge byen.


Se DreamWorks Home: For the Holidays på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DreamWorks Home: For the Holidays herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DreamWorks Home: For the Holidays (DreamWorks HJEM: til jul) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DreamWorks Home: For the Holidays stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar