Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drengen med guldbukserne

Drengen med guldbukserne

01/10/2017 | Flixfilm

Drengen med guldbukserne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en godmodig dreng finder et par magiske bukser, som kan producere en uendelig mængde penge, varer det ikke længe, før han bliver forfulgt af skurke.

Drengen med guldbukserne havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drengen med guldbukserne på YouTube.Se Drengen med guldbukserne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Drengen med guldbukserne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drengen med guldbukserne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drengen med guldbukserne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drengen med guldbukserne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar