Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drengen med guldbukserne

Drengen med guldbukserne

01/10/2017 | Flixfilm

Se Drengen med guldbukserne på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en godmodig dreng finder et par magiske bukser, som kan producere en uendelig mængde penge, varer det ikke længe, før han bliver forfulgt af skurke.


Se Drengen med guldbukserne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrengen med guldbukserne havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drengen med guldbukserne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drengen med guldbukserne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drengen med guldbukserne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drengen med guldbukserne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar