Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drengesoldaten

Drengesoldaten

01/12/2021 | Flixfilm

Drengesoldaten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung pacifist tvinges på militærkostskole, hvor han bliver udsat for mobning og overgreb fra både medarbejdere og elever.

Drengesoldaten havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drengesoldaten på YouTube.Se Drengesoldaten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drengesoldaten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drengesoldaten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drengesoldaten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drengesoldaten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar