Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drifting Dragons

Drifting Dragons

30/04/2020 | Flixfilm

Se Drifting Dragons på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sora Amamiya, Makoto Furukawa, Kana Hanazawa, Tomoaki Maeno
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.

Drifting Dragons (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Drifting Dragons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drifting Dragons (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drifting Dragons (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drifting Dragons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drifting Dragons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar