Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drifting Home

Drifting Home

16/09/2022 | Flixfilm

Drifting Home på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Hiroyasu Ishida
Skuespillere: Daiki Yamashita, Kana Hanazawa, Nana Mizuki
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: En skæbnesvanger sommer må en gruppe mindre børn, der er drevet til søs i en forladt boligblok, se indad for at finde vejen hjem.

Drifting Home havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drifting Home på YouTube.Se Drifting Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Drifting Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drifting Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drifting Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drifting Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar