Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drillbit Taylor

Drillbit Taylor

26/11/2014 | Flixfilm

Drillbit Taylor på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Owen Wilson, Josh Peck, Alex Frost
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Tre unge studerende finder på en plan til at skille sig af med skolens største bølle: De hyrer en tidligere soldat, der nu er blevet strandbums, som bodyguard.

Drillbit Taylor havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drillbit Taylor på YouTube.Se Drillbit Taylor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drillbit Taylor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drillbit Taylor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drillbit Taylor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drillbit Taylor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar