Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drillbit Taylor

Drillbit Taylor

26/11/2014 | Flixfilm

Se Drillbit Taylor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Nate Hartley, Troy Gentile, Ian Roberts, Owen Wilson
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tre unge studerende finder på en plan til at skille sig af med skolens største bølle: De hyrer en tidligere soldat, der nu er blevet strandbums, som bodyguard.


Se Drillbit Taylor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrillbit Taylor havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drillbit Taylor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drillbit Taylor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drillbit Taylor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drillbit Taylor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar