Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drink Drank Drunk

Drink Drank Drunk

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Drink Drank Drunk på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: N/A
Instruktør: Yat-Tak Yeung
Skuespillere: Carlos Chan, Cheuk-lap Hung, Deep Ng, Michelle Wai
Spilletid: 93 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En ung mand har for mange tømmermænd til at vidne i retten dagen efter sin fødselsdag og gør sig nogle uventede tanker om livet sammen med sine venner.


Se Drink Drank Drunk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Drink Drank Drunk havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drink Drank Drunk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drink Drank Drunk herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drink Drank Drunk er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drink Drank Drunk stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar