Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drink Masters

Drink Masters

28/10/2022 | Flixfilm

Drink Masters på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tone Bell, Julie Reiner, Frankie Solarik
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Bartendere i verdensklasse viser deres imponerende evner til at skabe cocktails, mens de konkurrerer om en præmie på 100.000 dollars – og titlen Ultimate Drink Master.

Drink Masters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drink Masters på YouTube.Se Drink Masters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Drink Masters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drink Masters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drink Masters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drink Masters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar