Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Drinking Buddies

Drinking Buddies

01/08/2023 | Flixfilm

Drinking Buddies på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Joe Swanberg
Skuespillere: Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Tingene bliver indviklede, da kollegaerne Luke og Kate fra et bryggeri i Chicago – de bedste venner både på og uden for arbejdet – tilbringer en weekend sammen ved en sø.Se Drinking Buddies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drinking Buddies havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drinking Buddies på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Drinking Buddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drinking Buddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drinking Buddies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drinking Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar